Den sosiologiske offentlighet

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Call for foredragsholdere og sesjonsledere – Vinterseminaret 2024

juni 16, 2023 @ 08:00 - september 1, 2023 @ 17:00

Kunne du tenke deg å holde et foredrag eller lede en gruppesesjon under vinterseminaret 2024? Vi søker etter forskere og akademikere som ønsker å dele sine funn, ideer og perspektiver med et bredt publikum. Dette er en unik mulighet til å presentere ditt arbeid for kolleger fra forskjellige institusjoner og land, og bidra til fagfeltets vekst og utvikling.

Vi oppfordrer deg til å sende inn et abstract som beskriver ditt foreslåtte foredrag. Abstract bør inneholde en kort oppsummering av forskningsspørsmålene, metoder, funn og konklusjoner.

Gruppesesjonene er hjørnesteinen i Vinterseminaret-programmet og gir muligheten til å diskutere ulike sosiologiske tema i mindre fellesskap. Her kan du presentere alt fra prosjektideer til utkast av artikler og masterkapitler. Etter presentasjonene følger det en ivrig og uformell diskusjon! For inspirasjon og tidligere sesjoner kan du klikke her.

Send inn en kort beskrivelse av foredraget/gruppesesjon til Edvard Nergård Larsen e.n.larsen@sosgeo.uio.no innen 1. september 2023.

Detaljer

Start:
juni 16, 2023 @ 08:00
Slutt:
september 1, 2023 @ 17:00

Søk