Den sosiologiske offentlighet

Sosiologen søker studentbloggere

Vårt studentstoff har gode lesetall. Nå ønsker vi å få med oss flere bloggere.

SOSIOLOGEN SØKER STUDENTBLOGGERE: Studentstoffet er svært viktig for Sosiologen. Nå ønsker vi oss flere som vil skrive om studiehverdagen sin.
(Foto: Unsplashed.com)

Studentblogger har vært en fast del av Sosiologens innhold siden starten i januar 2015. Bloggerne er sosiologistudenter på bachelor- og masternivå fra flere kanter av landet, og de skriver om alt fra fagstoff, pensum og studieliv til refleksjoner omkring hendelser og tendenser i samtiden. Flere studentinnlegg har seilt opp som de mest lese sakene på Sosiologen.

Studentliv

I den forbindelse ser vi etter sosiologer og studenter som har teken på bloggsjangeren eller tekstarbeid generelt, og som har mulighet til å skrive ett blogginnlegg i måneden. Temaene velger bloggerne selv.

Denne typen frivillig arbeid er i tillegg nyttig for mange ulike yrker, og vil gi deg verdifull skrivetrening og organisasjonserfaring.

Kunne du gjerne tenke deg å bidra fast i arbeidet med studenttekster i redaksjonen? Eller kunne du tenke deg å bidra i det øvrige redaksjonsarbeidet?

Ta kontakt med studentblogg-ansvarlig Mathilde Aarvold Bakke: mathildeaar at gmail.com

Les mer

Kontakt redaktør Magnus Heie på redaktor (at) sosiologen.no for mer informasjon om å være frivillig, eller les om redaksjonen.

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på LinkedIn
Del på E-post
Print

Søk