Den sosiologiske offentlighet

Sosiologen søker studentansvarlig

Er du sosiologistudent og har lyst til å bidra til at sosiologen.no når ut til studentene?

Så bra! Vi søker nemlig en studentansvarlig til vår redaksjon 🙂

Formålet med vervet er å utvikle Studenthjørnet på Sosiologen. Seksjonen inneholder mye stoff som er svært godt lest og viktig for nåværende, tidligere og kommende studenter rundt om i landet. Vi ønsker at Sosiologen skal nå ut til enda flere studenter på ulike høyskoler og universiteter.

Arbeidsoppgavene vil være å etablere kontakt – og følge opp – studentbloggere, hente inn og redigere innlegg som «min bacheloroppgave» og «min masteroppgave», og andre tekster som er av spesiell interesse for studenter. Du vil ha hovedansvaret for dette, men alle i redaksjonen bidrar og hjelper hverandre.

Vi ønsker at du fyller vervet i ett år. Vervet er ubetalt, men vil være en ypperlig anledning til å få erfaring med å redigere og gi tilbakemelding på tekster, samt utvide kontaktnettverket med både studenter og fagpersoner over hele landet.

Som studentansvarlig i Sosiologen vil du inngå i en hyggelig redaksjon på 13 personer. Vi er en gjeng med studenter, stipendiater og arbeidende sosiologer som «møtes» over Zoom en gang i måneden til redaksjonsmøter. Til tross for at vi bor ulike steder i landet, møtes vi jevnlig til workshops og middager i Oslo, der det også er mulighet for å delta digitalt. Så har vi selvsagt fysisk julebord og sommeravslutning.

Er du interessert? Send en epost med litt informasjon om deg selv til redaktor@sosiologen.no

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på LinkedIn
Del på E-post
Print

Søk