Eilerts salong: Krenk?

Eilerts salong inviterer til panelsamtale om hvordan unge opplever muligheter til å ytre seg i det offentlige rom. Hvor stort er egentlig ytringsrommet?

Når: Tirsdag 04.mai, kl. 19.00-21.00
Hvor: Nett-arrangement (lenke vil publiseres i facebookarrangementet)

Eilerts salongs overordnede mål er å vise hvordan vi kan bruke samfunnsvitenskapen til å forstå, tenke nytt om og forandre samfunnet. Denne gangen belyser samtalen hvordan unge opplever muligheter til å ytre seg i det offentlige rom. Vi vil, med basis i ny kunnskap om ytringsfriheten i Norge utforske hvor stort ytringsrommet er. Samtidig lurer vi på om frykten for å krenke eller bli krenket preger unges ytringsønske og muligheter.

 

Med oss i salongen har vi Kari Steen-Johnsen, sosiolog og forskningsleder ved Institutt for Samfunnsforskning; Kjersti Løken Stavrum, direktør i stiftelsen Tinus, og Amalie Gunnufsen, stortingskandidat for Høyre. Salongen ledes av Kai Steffen Østensen, stortingskandidat for Arbeiderpartiet.

 

Arrangement i regi av Eilerts salong.

 

Lenke til facebook-arrangement finner du her! (lenke til arrangementet vil publiseres på facebook)

 

Om Eilerts Salong: 
Vi arrangerer samtaler mellom samfunnsforskere og andre samfunnsaktører om spørsmål som står høyt på den offentlige agendaen eller som burde vært det. Vi skal bidra til å komme bak de enkle forståelsene som i for stor grad preger samfunnsdebatten og til refleksjon over det handlingsrommet vi alle har som samfunnsaktører. I stedet for å diskutere symptomer ønsker vi å åpne et rom for refleksjon omkring bakgrunnen for utfordringer i vår tid.