Analog dag: lesing av tekst og manuskript

Skriver du en tekst eller oppgave for tiden som du kunne tenkt deg at noen andre leser? Eller har du lyst å være med på Analog dag, men stresser med å få ferdig skrevet en tekst eller oppgave i nærmeste tid? Fortvil ikke! Det går an å legge inn en analog dag i skriveprosessen og samtidig jobbe med teksten.

TID: 11. mai fra 10.00-12.00

STED: Sosiologisk poliklinikk, Brattørgata 8, Trondheim?

På Sosiologisk Poliklinikk arrangerer vi utkastlesing. Det vil si at du tar med en utskrift av en påbegynt eller ferdig tekst og som du kan gi til noen andre til å lese for å få innspill, kommentarer og tilbakemelding. Teksten kan være et kapittel i en bacheloroppgave, masteroppgave, avhandling, rapport, en hjemmeeksamen eller en helt annen tekst. Det trenger ikke å være en akademisk tekst.

Ta med utskrift av en eller flere tekster og så fordeler vi tekstene på hverandre. Hvor mye vi får lest er avhengig av hvor mange som kommer på arrangementet.

Vær forberedt på at personen som leser teksten kan være fra et helt annet felt, område og har ulik erfaringsgrunnlag. Men husk at dette kan være en styrke når vi lar noen andre lese teksten vår. Vi ser oss blind på egen tekst og kan miste stemmen vår eller gi stemmen for mye plass. Få synet og stemmen tilbake ved å gi fra deg ordene dine. Få hjelp til å rydde i teksten.

Poliklinikken serverer enkel lunsj (brød og pålegg) kl. 11.30 Og kaffe og te hele dagen.

Vel møtt!

Sjekk ut dagsprogrammet for Analog dag: https://www.facebook.com/events/887177054958130/