Norsk sosiologforening

Vinterseminaret 2023: Hold av datoen

Sosiologforeningens Vinterseminar 2023 foregår på Golsfjellet den 3. - 5. februar og har tema "KRISE!" Påmelding og program kommer!

Kjære sosiologer, 

Etter alt for lang tid uten fag og sosialisering på fjellet, er endelig Vinterseminaret tilbake! I 2023 inntar vi igjen Golsfjellet for en fagsosial konferanse. Denne gangen med et tema som er for aktuelt til å unngå – nemlig: ‘KRISE!’

Velkommen til Vinterseminaret 2023: En utvidet sosiologisk diskusjon av 'KRISE!' (Illustrasjon: Lisbeth Moen)

Vi er på tampen av en dødelig pandemi, midt i en rungende miljøkrise og opplever på ny en grusom krig i Europa – for å nevne noe. Derfor ser vi ikke noe annet valg enn å tematisere disse forholdene og deres samfunnsmessige ringvirkninger fra et sosiologisk perspektiv. I tillegg til en diskusjon av ‘krise’ som begrep i seg selv. 

Forrige gang Norsk sosiologforening inviterte til Vinterseminar var midt under pandemien og i invitasjonsteksten sto det om hvordan “den siste tiden har vært krevende”. Verre skulle det altså bli. Men kan vi i det minste møtes, slå hodene sammen, lære av hverandre og ta grep om vår tids krisetilstander – forhåpentligvis med konstruktive utfall på fagets og samfunnets vegne. 

Sosiologforeningens arbeidsutvalg inviterer derfor til Vinterseminar 2023 fra 3. til 5. februar – så hold av datoen. Vi byr opp til en utvidet sosiologisk diskusjon av ‘krise’, og en etterlengtet anledning til å være sosiologer i fellesskap. Velkommen til fjells!

 

På vegne av Norsk sosiologforening,

Kenneth Dahlgren (leder)

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på LinkedIn
Del på E-post
Print

Søk