Norsk sosiologforening

Vervetilbud til alle nye mastere

I anledning at Norsk sosiologforening er 70-år kan alle nyutdannede melde seg inn i foreningen til en super pris: 70 kroner.

70-åring: Norsk sosiologforening fyller 70 år i år, og vi feirer med vervetilbud til ferske sosiologer. (Illustrasjon: Frederikke Becher Hermansen).

Sosiologforeningen er ingen fagforening, men fremmer sosiologers felles interesser og er et forum for faglig kontakt mellom norske sosiologer. Foreningen er åpen for sosiologer (mastergrad) og andre med tilsvarende utdanning og et hjerte for sosiologi. Studenter har adgang fra bachelor-nivå og oppover.

Alle nyutdannede, inkludert de som ble mastere i 2017 og 2018 får nå melde seg inn i foreningen til 70 kroner (fullpris: 675 kroner).

Bruk vippsnummer 20653 og merk innbetalingen med navn og e-postadresse i kommentarfeltet, eventuelt hvilket lokallag du ønsker å tilhøre.

Sosiologforeningen har for tiden syv aktive lokallag: Østlandsforeningen, Agder, Rogaland, Vestlandsavdelingen (Bergen), Trøndersosiologer, Sosiologforeningen Nordland og Tromsø lokallag. Lokallagene arrangerer medlemsmøter og åpne debattmøter flere ganger i halvåret og har også andre sosiale sammenkomster.

 

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på LinkedIn
Del på E-post
Print

Søk