Møt studentbloggerne: Celina

Celina har blogget i 10 år og studerer sosiologi på Høyskolen i Sørøst-Norge.

Celina Stamper
Navn: Celina Stamper (20)
Studiested: Høgskolen i Sørøst-Norge, 
Campus Bakkenteigen.

Hvorfor blogger du på Sosiologen.no?
Jeg har blogget i 10 år, vært frilansjournalist i ett år og alltid elsket å blogge om samfunnsdebatter. Jeg har vel av den grunn kalt meg en samfunnsdebattant. Etter at jeg søkte på sosiologi, har jeg etterhvert funnet frem til denne siden og følt meg mer eller mindre hjemme. Jeg tenker også at dette er en gyllen mulighet til å føle tilhørighet til sosiologien nå som jeg skal starte på høyskolen.
Hva var det som gjorde at du begynte å studere sosiologi?
Det var egentlig bare venninnen min som søkte på det, mens jeg allerede hadde innstilt meg på et friår. Men plutselig fikk jeg panikk og angret på at jeg ikke hadde søkt, så da søkte jeg samme som henne rett før fristen gikk ut. Det var først etter at jeg hadde søkt og gjorde research rundt studiene – at jeg virkelig fant ut av at dette var midt i blinken for meg.
Hva driver du med når du ikke studerer?
På fritiden ved siden av studier og blogging på www.celinastamper.com er jeg mamma på fulltid til ei lita 4-åring. Jeg ble mamma som 16-åring, så jeg var ganske ung. Ellers jobber jeg som frilansjournalist for Sandefjords Blad hvor jeg skriver saker og er fotograf for dem på byen i helgene.
Hvilken sosiolog ville du helst stått fast med i en heis?
Siden jeg er såpass ny innen sosiologi og kun har forsket litt ekstra på Emile Durkheim, må jeg velge han. Jeg ville spurt han om hvorfor han valgte å utføre en sosiologisk undersøkelse på selvmordsstatistikk og forskning rundt det.