Vinterseminaret 2022 og nåværende smittesituasjon

Her finner du informasjon om nåværende smittesituasjon og gjennomføringen av Vinterseminaret 2022.

Kjære innleder/gruppeleder/deltager/sosiologer

Vi er inne i en ny krevende tid, med en pandemi på andre året og fortsatt av ukjent varighet og med uante konsekvenser. Framtiden er uviss. Det er vanskelig å planlegge faglige arrangementer i en slik tid.

Men det er også viktig å holde motet oppe. Vi tenker det er kjærkomment at vi har noe å se fram til sammen. Sosiologforeningens arbeidsutvalg har derfor bestemt seg for ikke å avlyse Vinterseminaret 2022 fra 4. til 6. februar på dette tidspunktet, men avvente utviklingen.

Vi har inngått en raus avtale med hotellet, som innebærer at vi får refundert hele deltakeravgiften så lenge avbestilling skjer innen 14. januar. Dere kan med andre ord trygt melde dere på og betale nå, om dere ikke allerede har gjort det.

Storefjell hotell på Golsfjellet er et gigantisk hotell, så to-, ja om nødvendig tre-meters-grense, kan overholdes der. Vi har god dialog med hotellet og er sikre på at de vil gjøre det som skal til for å tilpasse seg gjeldende smittevernregler.

Om smittenivået likevel tilsier at et fysisk seminar er uforsvarlig, avlyser vi, og de som har betalt får pengene tilbake. 14. januar vil Sosiologforeningens arbeidsutvalg ta en endelig beslutning.

Det spesielle året som ligger bak oss, har preget foreningen, men det har allikevel foregått mye bra arbeid både i lokallagene og i AU. Vi kommer for eksempel snart ut med en spørreundersøkelse til alle medlemmer og mulige medlemmer for å finne ut mer om hva sosiologer ønsker seg av foreningen. Ikke minst er vi veldig stolt av Vinterseminarets program. Vi håper derfor at mange vil komme og være faglige sammen i februar.

Arbeidsutvalget ønsker dere med dette en riktig god og fredelig førjulstid

 

Vennlig hilsen,

Marit Haldar

for Sosiologforeningen

 

Disclaimer:

Enkeltdeltakere kan avbestille på grunn av sykdom helt inntil ankomstdag, men hotellet kan da kreve en legeattest fra hver enkelt. De som av andre grunner bestemmer seg for ikke å delta på Vinterseminaret, må avbestille innen 12. januar for å få hele deltakeravgiften refundert. Sosiologforeningens arbeidsutvalg vil i samråd med hotellet avgjøre om det er forsvarlig å gjennomføre seminaret eller ikke 14. januar.

 

Mer informasjon om Vinterseminaret 2022:

Klikk her for mer informasjon om påmelding og program.

Klikk her for mer informasjon om gruppesesjoner. 

Klikk her for å gå direkte til påmeldingsskjemaet. 

Klikk her for å lese mer om hvordan du kan nominere kandidater til hedersprisen, formidlingsprisen, praksisprisen og priser til beste artikler.