Avlyst: Vinterseminaret 2022

Grunnet koronasituasjonen har Sosiologforeningens arbeidsutvalg sett seg nødt til å avlyse Vinterseminaret 2022.

Kjære sosiologer, kjære medlemmer av Norsk Sosiologforening

Arbeidsutvalget i Sosiologforeningen har ønsket og villet arrangere et fysisk Vinterseminar to ganger i 2021, og nok en gang i 2022. Vi har tenkt at et slikt arrangement vil være spesielt kjærkomment i denne tida, og som sosiologer vet vi at folk og samfunn trenger det. Derfor har vi ventet i det lengste med å ta en endelig beslutning. Vi må likevel med tungt hjerte gi beskjed om at Vinterseminaret ikke kan arrangeres som planlagt.

Innenfor den nåværende smittesituasjonen er det praktisk umulig å gjennomføre et så stort arrangement. Vi kan brått bli en liten gjeng som reiser til fjells, mens mange er forhindret på grunn av sykdom og karantene. Seminarprogrammet kan i tolvte time bli redusert til det minimale og nødvendige bidragsytere kan utebli.

Etter en helhetlig vurdering ser vi det rett og slett som for risikabelt å gjennomføre årets Vinterseminar. Dere som har betalt for seminaret vil få dette refundert uten at dere trenger å foreta dere noe.

Hederspris, artikkelpris, formidlingspris og praksispris skal likevel deles ut. Overrekkelsene vil bli streamet eller annonsert på Sosiologen.no. Generalforsamling blir avholdt på Zoom 15. februar kl. 17.00. Der vil ny leder og nytt AU bli valgt. Innkallelse, årsmelding og Zoom-lenke til generalforsamling vil bli lagt ut på Sosiologen.no i neste uke.

Beste hilsen fra Sosiologforeningens arbeidsutvalg