Avdeling Vestlandet

Formidler sosiologiske temaer med base i Bergen.

Hvem er vi?

Norsk sosiologforening avdeling Vestlandet har base i Bergen. Vi er for tiden seks aktive medlemmer i styret, som inkluderer både studenter og sosiologer ved ulike arbeidsplasser.

Hva gjør vi?

Vi arrangerer møter med faglige tema og andre typer arrangement, hvor målgruppen er sosiologer, sosiologistudenter og alle andre som skulle være interessert. I året som gikk arrangerte vi for eksempel et møte om fotball og supporterkultur i anledning fotball-VM i Brasil, og et møte om klasse og kultur. Målet er formidle aktuelle og spennende sosiologiske temaer til et bredt publikum.

Arrangement - Vegard Jarness - En klassedelt kultur Sosiologforeningen Vestlandet - sosiologen.no

Sosiologforeningen Vestlandet arrangerer faglige møter om sosiologiske temaer. Bildet er fra en forelesning med Vegard Jarness.

Bli aktiv?

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål om våre arrangement eller virksomhet, eller ønsker å engasjere deg i styret (se kontaktinformasjon under). Besøk også gjerne vår Facebookside Norsk Sosiologforening – Avdeling Vestlandet, hvor informasjon om våre arrangementer legges ut.

SAMSUNG CSC

Konstitutert leder Evelyn Myrå Holmøy

E-post: evelyn.holmoy@uib.no

Hege Stein Helland

Nestleder Hege Stein Helland

Hege Stein Helland er utdanna sosiolog fra UiB, og Universität Mannheim. Hun jobber som forsker ved Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap, Universitetet i Bergen.

E-post: hege.helland@uib.no

picture-20739-1432818668

Kasserer Rebecca Dyer Ånensen

Konstituert sekretær og studentrepresentant Hilde Hognaland

Styremedlem Caroline Lotten Søderlind

Styremedlem Lisa Marie Sølvberg