Avdeling Vestlandet

Formidler sosiologiske temaer med base i Bergen.

Hvem er vi?

Norsk sosiologforening avdeling Vestlandet har base i Bergen. Vi er for tiden fem aktive medlemmer i styret, som inkluderer både studenter og sosiologer ved ulike arbeidsplasser.

Hva gjør vi?

Vi arrangerer møter med faglige tema og andre typer arrangement, hvor målgruppen er sosiologer, sosiologistudenter og alle andre som skulle være interessert. Tidligere har vi blant annet arrangert sosiologisk ferskvare med presentasjon av nye masteroppgaver, kombinert jubileumsarrangement for Eilert Sundt og Sosiologisk institutt, sosiologisk samtale om løping i forbindelse med Bergen City Marathon og sosiologisk sofasamtale om Melodi Grand Prix. Målet er formidle aktuelle og spennende sosiologiske temaer til et bredt publikum.

Arrangement - Vegard Jarness - En klassedelt kultur Sosiologforeningen Vestlandet - sosiologen.no

Sosiologforeningen Vestlandet arrangerer faglige møter om sosiologiske temaer. Bildet er fra en forelesning med Vegard Jarness.

Bli aktiv?

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål om våre arrangement eller virksomhet, eller ønsker å engasjere deg i styret (se kontaktinformasjon under). Besøk også gjerne vår Facebookside, hvor informasjon om våre arrangementer legges ut.

Gabriel Steinsbekk

Leder Gabriel Steinsbekk

E-post: gabrielsteinsbekk@gmail.com

Stian Uvaag 2019

Nestleder/Kasserer Stian Aleksander Uvaag

E-post: stian.uvaag@uib.no

karolin_moberg

Masterrepresentant/Referent Karolin Moberg

138639460_235999991427859_2285065895053368974_n

Styremedlem Hans Marius Eitland Nagy

foto: privat

Styremedlem Melissa Geelmuyden Andersen