Vinterseminaret 2023

Endelig er vi tilbake! Velkommen til Norsk sosiologforenings Vinterseminar 2023!

Når: 03. – 05. februar 2023
Hvor: Golsfjellet

Etter alt for lang tid uten fag og sosialisering på fjellet, er endelig Vinterseminaret tilbake! I 2023 inntar vi igjen Golsfjellet for en fagsosial konferanse. Denne gangen med et tema som er for aktuelt til å unngå – nemlig: ‘KRISE!’

 

Vi er på tampen av en dødelig pandemi, midt i en rungende miljøkrise og opplever på ny en grusom krig i Europa – for å nevne noe. Derfor ser vi ikke noe annet valg enn å tematisere disse forholdene og deres samfunnsmessige ringvirkninger fra et sosiologisk perspektiv. I tillegg til en diskusjon av ‘krise’ som begrep i seg selv.

Vinterseminaret-2023-med_945x600_acf_cropped

Forrige gang Norsk sosiologforening inviterte til Vinterseminar var midt under pandemien og i invitasjonsteksten sto det om hvordan “den siste tiden har vært krevende”. Verre skulle det altså bli. Men nå kan vi i det minste møtes, slå hodene sammen, lære av hverandre og ta grep om vår tids krisetilstander – forhåpentligvis med konstruktive utfall på fagets og samfunnets vegne.

 

Sosiologforeningens arbeidsutvalg inviterer derfor til Vinterseminar 2023 fra 3. til 5. februar – så hold av datoen. Vi byr opp til en utvidet sosiologisk diskusjon av ‘krise’, og en etterlengtet anledning til å være sosiologer i fellesskap. Velkommen til fjells!

 

For praktisk informasjon, program og påmelding, følg denne lenken!