Sosiologisk uke

14.-18. mars arrangerer Arrangementsforeningen Eilert, i samarbeid med Socius og Programutvalget på sosiologi, sosiologisk uke på Universitetet i Oslo med tema samtiden. Programmet følger under her.

Meld din ankomst på Facebook her (om du vil): https://www.facebook.com/events/893746497421994/

MANDAG 14. MARS
Kl 11 – det sosiale rom: «Hva har anomi med snapchat å gjøre?» Føler man egentlig at det er det nåværende samfunnet sosiologien studerer? Hvordan kan vi bringe klassikerne inn i en moderne kontekst? Disse spørsmålene blir fabulert rundt når Programutvalget på sosiologi arrangerer Fagkritisk brunch. Panelet består blant annet av Inger Furseth og Torben Hviid Nielsen.Kl 19 – Kulturhuset: «Et sosiologisk skråblikk på samtiden»
Socius slipper sitt nye nummer med temaet «Samtiden». Sosiologisk Forum stiller med et underholdene panel, bestående av Erik Rasmussen, Kenneth Dahlgren, Ingeborg Senneset og Lars Emil Fagernes Johannessen, som skal ta oss med på en spennende samtale om noen av tekstene i bladet. Ordstyrer er Kristian Heggebø. NB det er 20 ÅRS ALDERSGRENSE på dette arrangementet.

TIRSDAG 15. MARS
Kl 12 – det sosiale rom: Supertertetirsdag med utdeling av studentprisen
Eventutvalget inviterer til feiring av studentprisen med ekstra mye kake, prisutdeling og sanginnslag fra Sosiolistene.

Kl 16.15 – Eilert Sundts hus, aud. 2: filmvisning
Sosiologisk Film viser «A requiem for a dream» med innledning av Willy Pedersen om rusmisbruk i dagens samfunn. Det vil bli servert mat og snacks.

ONSDAG 16.MARS
Kl 08.30-10.00 – Eilert Sundts hus, aud. 6: «Er Norge blitt et utvisningsland?»
Katja Franko gir oss en 30 minutters innholdsrik innføring i den store økningen i utvisning fra Norge. Sosiologisk Forum stiller med hjemmebakte horn til frokost!

Kl 12.15-14 – Harriet Holters hus, rom 101: Arbeidslivskurs
Sitter du med det store spørsmålet? Hva skal jeg gjøre etter endt bachelor? Fortvil ikke Karrieresenteret arrangerer karrierekurs, noe som arbeidslivsgruppa på sosiologi er stolt av å promotere! Dette er et kurs som gir det innsikt i hvilke simple grep man kan ta som student for å bli mer attraktiv som jobbsøker, når man en gang går ut av SV-fakultetet. I tillegg får du utmerket kursing i hvordan fremtre som oppegående og attraktiv foran arbeidsgivere, men ikke minst hvilke muligheter som finnes der ute! På selve kurset vil det være avslappet og interaktivt, og man vil få jobbe med oppgaver og diskutere. Det er begrenset plass på kurset, så det gjelder å være kjapp! Påmelding skjer gjennom UiO sine sider her: http://www.sv.uio.no/studier/karriere/karriere-pluss-bachelor/index.html

TORSDAG 17. MARS
Kl 20 – Dattera til Hagen: Festivalavslutning
Sosiologisk Uke avsluttes med en storslagen fest! Eventutvalget kan blant annet friste med bandet STEREO (ca kl 21) og DJ som spiller kvelden ut. Er du under 20? Send sms med fullt navn til leder av Eventutvalget på 93029150, slik at vi får deg på listen!

FREDAG 18. MARS
Kl 11 – det sosiale rom: Sosiologisk nachspiel
Vi oppsummererer uken på det sosiale rom. Kom for digg mat, hygge, samvær og mimring over uka som har gått.