Sosiologen.no søker ny bloggansvarlig

Studentstoffet på sosiologen.no topper listen over de meste leste artiklene våre. Vil du være ansvarlig for å koordinere blogginnholdet har du sjansen nå.

Sosiologen.no-redaksjonen søker ny studentansvarlig til vår seksjon «Studentliv». Seksjonen inneholder mye stoff som er både svært godt lest og viktig for både nåværende, tidligere og kommende studenter rundt omkring i landet. Blogg er for mange en enkel og tilgjengelig måte å få formidlet sosiologi og hvordan det er å være sosiologistudent.

Vervet er ubetalt og innebærer å koordinere innhold fra våre faste studentbloggere.

Studentseksjonen har flere faste spalter, blant annet «Min masteroppgave» og en egen bloggseksjon. Våre skribenter leverer tekster cirka én gang i måneden. Studentansvarlig får jobben med å ta i mot og publisere tekster, følge opp skribentene og bidra i rekrutteringsarbeidet.

Vervet er en fin anledning til å få øvet seg i å redigere og gi tilbakemelding på tekster, og vil sette deg i kontakt med både studenter og fagpersoner over hele landet. Hvis du er interessert i blogg og sosiologi er dette det perfekte vervet for deg.

Interesserte kan melde sin interesse til redaktor@sosiologen.no.