Hipp hurra for Sosiologen!

Det er i disse dager ett halvt år siden sosiologen.no ble lansert. Vi feirer høydepunktene.

Noen – av flere – av høydepunktene som kunne vært nevnt er:

 

I tillegg kan vi glede oss over gode lesertall. Takket være deres tomler, kommentarer og delinger på Facebook når brorparten av innleggene våre ut til flere tusen mennesker, langt flere enn de som har trykket liker på siden.

I tillegg kan vi se av leserstatistikken for siden at dere som er inne og leser, ikke bare klikker dere raskt inn og ut igjen. Dere er (heldigvis) interesserte! Mange artikler har et gjennomsnittlig lesertidsnitt på både opp mot fire, fem og seks minutter – som betyr at dere er et prisverdig interessert publikum i den nettbaserte verden.

Vi vil gjerne takke dere for både det, for alle hyggelige tilbakemeldinger og for interesserte som har meldt seg til å bidra til redaksjonsarbeidet! Det er godt å ha en genuint interessert lesermasse.

Quo vadis Sosiologen?

Vi ønsker også å vise dere tilliten verdig. Fremover vil vi fortsette å jobbe for at Sosiologen skal bli enda bedre. Redaksjonsarbeidet er drevet fullt ut på frivillighet, men det blir stadig flere av oss – og det vil også skje ting fra Norsk Sosiologforening, som står bak siden, sitt hold.

Hva vil skje? Den som følger med får se. Det viktigste dere «vanlige lesere» kan gjøre, er uansett å fortsette å like innleggene våre på Facebook, dele og kommentere. Og ikke minst invitere alle interesserte venner.