Sosiologen.no søker studentansvarlig

Er du sosiologistudent og har lyst til å bidra til at sosiologen.no når ut til studentene?

Så bra! Vi søker nemlig en studentansvarlig til vår redaksjon 🙂

 

Formålet med vervet er å utvikle studentliv-seksjonen på Sosiologen.no. Seksjonen inneholder mye stoff som er svært godt lest og viktig for nåværende, tidligere og kommende studenter rundt om i landet. Vi ønsker at Sosiologen.no skal nå ut til enda flere studenter på ulike høyskoler og universiteter.

 

Arbeidsoppgavene vil være å etablere kontakt – og følge opp – studentbloggere, hente inn og redigere innlegg som «min bacheloroppgave» og «min masteroppgave», og andre tekster som er av spesiell interesse for studenter. Du vil ha hovedansvaret for dette, men alle i redaksjonen bidrar og hjelper hverandre.

 

Vi ønsker at du fyller vervet i ett år. Vervet er ubetalt, men vil være en ypperlig anledning til å få erfaring med å redigere og gi tilbakemelding på tekster, samt utvide kontaktnettverket med både studenter og fagpersoner over hele landet.

 

Som studentansvarlig i Sosiologen.no vil du inngå i en hyggelig redaksjon på 13 personer. Vi er en gjeng med studenter, stipendiater og arbeidende sosiologer som «møtes» over Zoom en gang i måneden til redaksjonsmøter. Til tross for at vi bor ulike steder i landet, møtes vi jevnlig til workshops og middager i Oslo, der det også er mulighet for å delta digitalt.

Hva er sosiologen.no?

Sosiologen.no er en nettside med mål om å skape en levende arena og diskusjonsplattform for det norske sosiologimiljøet og formidle sosiologi ut til norsk offentlighet. Arbeidet med nettsiden ble initiert og finansiert av Norsk Sosiologforening i 2013, og nettsiden ble lansert i januar 2015.

 

Ønsker du å søke?

Send CV og en kort søknad til redaktor@sosiologen.no.

 

Har du spørsmål om vervet er det bare å ta kontakt med redaktør Ellen Oftedal Schwencke
på samme e-postadresse.

Sosiologen-by