Vi søker nye redaksjonsmedlemmer

Er du opptatt av sosiologi og liker å jobbe med tekst? Sosiologen.no søker nå etter nye redaksjonsmedlemmer.

Vi søker nå nye medlemmer som vil bidra til å skrive saker med et sosiologisk perspektiv, eller bistå med redigering av tekster som sendes til oss.

Sosiologen.no driftes av norsk sosiologforening, og er nettsiden for alle sosiologer i Norge. Vi ser derfor etter nye redaksjonsmedlemmer som ønsker å bidra til å skrive om nye og gamle problemstillinger innenfor sosiologien.

Som en del av redaksjonen i sosiologen.no vil du inngå i en hyggelig gjeng på 10 personer som møtes en gang i måneden til redaksjonsmøter som holdes både digitalt og fysisk. Vi er en gjeng med masterstudenter, stipendiater og arbeidende sosiologer. Til tross for at vi bor  ulike steder i landet møtes vi jevnlig til fysiske møter og middager.

 

Ønsker du å søke?

Send CV og en kort søknad til: redaktor@sosiologen.no